085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Het aanleggen van uw tuin

Nadat het ontwerp is gemaakt, kan er overgegaan worden op de aanleg van uw droomtuin. Vaak moet eerst uw oude tuin op de schop, voordat we kunnen beginnen met het plaatsen van uw nieuwe gazon, de bestrating van het terras, de beplanting, een (zwem)vijver of een schutting.

Wat belangrijk is bij tuinaanleg is de vakkennis van de medewerkers en het gebruik van het juiste gereedschap en de beste materialen. De vakmannen van [bedrijfsnam] zorgen op die manier voor het perfecte eindresultaat!

Tuinaanleg in stappen

Het aanleggen van een tuin doen we in verschillende stappen. Hieronder zullen we deze kort aan u toelichten:

  • Het inmeten van uw tuin: zo weten we precies weten waar uw terras, het gazon, de plantenbakken en de paden moeten komen.
  • Het grondwerk: we bereiden de grond voor op uw nieuwe tuin. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een zandbed, het bemesten van de grond en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld kabels en leidingwerk.
  • Het straatwerk en eventuele tuinafscheiding: het bestraten van paden en terrassen en het plaatsen van beschutting of tuinomheining.
  • De beplanting: we leggen of zaaien het gras en plaatsen de bomen, struiken, bloemen en planten.

We kunnen in ieder seizoen tuinaanleg voor u realiseren in de regio Purmerend, tenzij het vriest. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 106 1600 en we staan u graag te woord!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606