0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Het aanleggen van uw tuin

Nadat het ontwerp is gemaakt, kan er overgegaan worden op de aanleg van uw droomtuin. Vaak moet eerst uw oude tuin op de schop, voordat we kunnen beginnen met het plaatsen van uw nieuwe gazon, de bestrating van het terras, de beplanting, een (zwem)vijver of een schutting.

Wat belangrijk is bij tuinaanleg is de vakkennis van de medewerkers en het gebruik van het juiste gereedschap en de beste materialen. De vakmannen van [bedrijfsnam] zorgen op die manier voor het perfecte eindresultaat!

Tuinaanleg in stappen

Het aanleggen van een tuin doen we in verschillende stappen. Hieronder zullen we deze kort aan u toelichten:

  • Het inmeten van uw tuin: zo weten we precies weten waar uw terras, het gazon, de plantenbakken en de paden moeten komen.
  • Het grondwerk: we bereiden de grond voor op uw nieuwe tuin. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een zandbed, het bemesten van de grond en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld kabels en leidingwerk.
  • Het straatwerk en eventuele tuinafscheiding: het bestraten van paden en terrassen en het plaatsen van beschutting of tuinomheining.
  • De beplanting: we leggen of zaaien het gras en plaatsen de bomen, struiken, bloemen en planten.

We kunnen in ieder seizoen tuinaanleg voor u realiseren in de regio Purmerend, tenzij het vriest. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0800 255 3733 en we staan u graag te woord!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606