0299 - 79 92 34

Hovenier nodig in Purmerend?

Het aanleggen van uw tuin

Nadat het ontwerp is gemaakt, kan er overgegaan worden op de aanleg van uw droomtuin. Vaak moet eerst uw oude tuin op de schop, voordat we kunnen beginnen met het plaatsen van uw nieuwe gazon, de bestrating van het terras, de beplanting, een (zwem)vijver of een schutting.

Wat belangrijk is bij tuinaanleg is de vakkennis van de medewerkers en het gebruik van het juiste gereedschap en de beste materialen. De vakmannen van [bedrijfsnam] zorgen op die manier voor het perfecte eindresultaat!

Tuinaanleg in stappen

Het aanleggen van een tuin doen we in verschillende stappen. Hieronder zullen we deze kort aan u toelichten:

  • Het inmeten van uw tuin: zo weten we precies weten waar uw terras, het gazon, de plantenbakken en de paden moeten komen.
  • Het grondwerk: we bereiden de grond voor op uw nieuwe tuin. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een zandbed, het bemesten van de grond en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld kabels en leidingwerk.
  • Het straatwerk en eventuele tuinafscheiding: het bestraten van paden en terrassen en het plaatsen van beschutting of tuinomheining.
  • De beplanting: we leggen of zaaien het gras en plaatsen de bomen, struiken, bloemen en planten.

We kunnen in ieder seizoen tuinaanleg voor u realiseren in de regio Purmerend, tenzij het vriest. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0299 - 79 92 34 en we staan u graag te woord!

Ons werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Waarom Purmerend Hoveniers?

  • Kwaliteit voorop
  • Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud
  • Moderne machines en technieken

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 34.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Hoofdvestiging