Teamfoto Nickenloo en Cooper Hoveniers
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Burgerbrug

Schutting plaatsen Purmerend

Voor een complete tuinervaring is een tuinafscheiding essentieel. Nickenloo en Cooper Hoveniers staat bekend om hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen van topkwaliteit tegen betaalbare tarieven. Bij Nickenloo en Cooper Hoveniers helpen we u van ontwerp tot vakbekwame plaatsing van de schutting.

Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en daarom gaan we graag met u in gesprek om uw ideale schutting te realiseren. Neem contact met ons op via 0226 768 402 om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u graag de prijzen voor het plaatsen van uw schutting door? Vraag dan nu zonder verplichtingen een offerte aan via ons offerteformulier. Waarom laten mensen een schutting installeren door Nickenloo en Cooper Hoveniers in Purmerend en de omgeving?

Houten omheining tuin

Waarom Nickenloo en Cooper Hoveniers de nummer één optie is voor uw schutting in Purmerend en omgeving?

 • Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw schutting volledig waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Palen kunnen optioneel van beton worden voorzien
 • Een uitgebreide selectie die voldoet aan uw wensen
 • Altijd een poort die naadloos past bij uw designvoorkeuren
 • De hoogste kwaliteit in Purmerend en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Purmerend

Bent u opzoek naar een gecertificeerd bedrijf dat voor een vriendelijke prijs een houten schutting kan plaatsen in Purmerend en de omgeving? Voor een professionele schutting kunt u terecht bij Nickenloo en Cooper Hoveniers! Onze prioriteiten liggen bij een snelle service en de hoogste kwaliteit.

Onze vakmannen passen zich aan aan de bodemkwaliteit bij het plaatsen van schuttingen in Purmerend. Een stabiele basis draagt bij aan een stevige en duurzame schutting die de uitstraling van uw tuin verbetert. Onze expertise ligt in het gebruik van hoogwaardige materialen die de schuttingen een aantrekkelijke uitstraling geven. Daarnaast biedt Nickenloo en Cooper Hoveniers een op maat gemaakte ontwerpservice, waarbij we intensief samenwerken met onze klanten om schuttingen te ontwerpen die perfect passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Waarom is een houten schutting de juiste keuze voor uw tuin? Met de diverse opties voor houten schuttingen bij Nickenloo en Cooper Hoveniers vindt u altijd een schutting die bij uw stijl past. Welk soort schutting u ook besluit te nemen, de variëteit aan tuinafscheidingen van Nickenloo en Cooper Hoveniers past altijd bij uw stijl!

Ontdek waarom houten schuttingen zo populair zijn

Een houten schutting staat bekend om zijn diverse voordelen als tuinafscheiding. Leer waarom een houten schutting in Purmerend een goede keuze is:

 • Geluidsisolatie:
  Hout beschikt over natuurlijke geluiddempende eigenschappen, wat betekent dat een houten schutting geluidsoverlast van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen kunnen eenvoudig op maat gemaakt en aangepast worden aan uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen tevens in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Vergeleken met andere materialen als metaal of vinyl, kan een houten schutting een kosteneffectievere optie zijn, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Purmerend

Het kiezen van de perfecte houten schutting is een lastige taak, dankzij de verscheidenheid aan houtsoorten met elke hun eigen uiterlijk en voordelen. Nickenloo en Cooper Hoveniers denkt graag met u mee bij het selecteren van uw nieuwe schutting. Bij ons worden vaak de volgende populaire schuttingen geplaatst in Purmerend en nabije omgeving:

Vuren schutting

Vurenhout is geliefd als materiaal voor schuttingen vanwege de populariteit en diversiteit die het biedt. Vuren is ideaal voor bewerking vanwege de zachtheid van het hout, wat het perfect maakt voor het vormgeven van houten schuttingen op maat. De verschillende nerven en noesten zorgen voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Grenen schutting

In vergelijking met een vurenhouten schutting heeft een grenen schutting zijn eigen, bijzondere kenmerken. Met meer noesten en een donkere kleur zorgt het hout voor een natuurlijke sfeer. Door de grenen schuttingen en palen krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling en een ontspannen vibe.

Nobifix schutting

De populariteit van Nobifix schuttingen neemt de laatste tijd toe. Uit Europees naaldhout vervaardigd, zijn Nobifix schuttingen na slimme bewerkingen verzekerd van een duurzaamheid van minstens 25 jaar. Een Nobifix schutting is een uitstekende keuze vanwege het onderhoudsvrije karakter, de milieuvriendelijke productie en de vriendelijkere prijs ten opzichte van echt hardhout.

Douglas schutting

Van originele Douglasspar is het gele tot roodachtige hout van een Douglas schutting afkomstig. Met deze kleurcombinatie ontstaat er een warme en knusse sfeer in de tuin. Dankzij de fantastische eigenschappen gaat een Douglas schutting zonder moeite 10 tot 15 jaar mee.

Nickenloo en Cooper Hoveniers plaatst schuttingen in Purmerend en omgeving

Denkt u aan een nieuwe schutting in Purmerend? Denkt u aan het laten plaatsen van een schutting in Purmerend? Laat dit over aan Nickenloo en Cooper Hoveniers voor een professionele afhandeling. Informeer bij één van onze medewerkers voor advies 0226 768 402 of vraag naar een kostenindicatie.

Onze ervaren hoveniers, vakmanschap en passie hebben al menig burgers in Purmerend en aangrenzende regio's blij gestemd met kwalitatieve schuttingen. Laat ons u adviseren bij het ontwerp van uw schutting, wij nemen uw wensen en behoeften serieus! Wij zijn er om u te assisteren bij het transformeren van uw buitenruimte met een op maat gemaakte schutting die perfect past bij uw wensen en behoeften.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de antwoorden op veelvoorkomende vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinproject. Kom meer te weten over de belangrijke stappen, materialen en tarieven voor het plaatsen van schuttingen door onze veelgestelde vragen te raadplegen. Ontvang duidelijkheid over het proces van schuttingen plaatsen door het lezen van onze antwoorden op veelvoorkomende vragen, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan met uw project.

Hoeveel betaal je gemiddeld voor het laten plaatsen van een schutting?

Wat het kost om een schutting te laten plaatsen wordt bepaald door diverse aspecten, zoals het type materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Het is verstandig om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijke kosten voor je specifieke situatie.

Wie kan mijn erfafscheiding opzetten?

Voor het plaatsen van een schutting kunt u terecht bij hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven, die expertise bieden in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is belangrijk om hun expertise en voorgaande werkzaamheden te overwegen voor een optimaal effect in uw tuin.

Wat is de wettelijk toegestane hoogte van een schutting op eigen terrein?

Voor erfafscheidingen naast en achter een huis geldt doorgaans een maximale hoogte van 2 meter, terwijl voor de voorkant van het huis de hoogte meestal beperkt is tot 1 meter. In de meeste gevallen bestaat er geen vastgestelde limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Kan ik een hek plaatsen zonder de toestemming van mijn buren?

Voor het plaatsen van een hek heeft u niet per se goedkeuring nodig van uw buren, zolang het hekwerk binnen uw eigen terrein valt en de maximale hoogte niet wordt overschreden. Het is echter aan te raden om open communicatie te houden met uw buren en eventuele plannen voor het plaatsen van een hekwerk met hen te bespreken, om eventuele conflicten te voorkomen.


Nickenloo en Cooper Hoveniers staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Nickenloo en Coopers Hoveniers: De Groene Meesters van Noord-Holland. Bij Nickenloo en Coopers Hoveniers, dé hoveniers van Noord-Holland, verwezenlijken wij uw droomtuin met vakmanschap en passie. Ons team van ervaren en creatieve... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0226 768 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Nickenloo en Cooper Hoveniers

Nickenloo en Coopers Hoveniers: De Groene Meesters van Noord-Holland.


Bij Nickenloo en Coopers Hoveniers, dé hoveniers van Noord-Holland, verwezenlijken wij uw droomtuin met vakmanschap en passie. Ons team van ervaren en creatieve professionals staat klaar om elke tuindroom tot leven te brengen, van ontwerp tot realisatie. Wij bieden een breed scala aan diensten: van het aanleggen van sfeervolle tuinen en het onderhouden van groene paradijzen tot gespecialiseerde boomverzorging en duurzame landschapsontwerpen.


Onze missie is om unieke buitenruimtes te creëren die niet alleen voldoen aan de wensen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Met een oog voor detail, een liefde voor groen en een diepgaande kennis van de lokale flora en ecologie, zorgt Nickenloo en Coopers Hoveniers ervoor dat elke tuin een oase van rust en schoonheid wordt.


Laat Nickenloo en Coopers Hoveniers uw buitenruimte transformeren. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een tuin die het hele jaar door inspireert.


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus

Reviews van Nickenloo en Cooper Hoveniers

Door A
Op 11 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door red N
Op 28 juli 2021
10

super mooie tuin met bestrating en oprit aangelegd, wij zijn zeer tevreden hier over

Door M
Op 6 maart 2020
10
Review heeft geen inhoud