0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Hovenier inschakelen?

Woont u in Volendam en bent u op zoek naar een ervaren en professioneel hoveniersbedrijf voor uw tuin? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Niet alleen heeft hij al dertig jaar ervaring met tuinonderhoud in de regio Volendam, maar ook is hij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin.

Ontwerp en aanleg

Aan de hand van omgevingsaspecten en uw wensen en behoeften kruipen wij graag achter de tekentafel om voor u een passend ontwerp te maken. Hierna kunnen we overgaan tot de tuinaanleg. Denk aan het inmeten van uw tuin, het grondwerk, het straatwerk en vervolgens de beplanting. Ook voor een vijver of tuinomheining staan onze vakmannen graag voor u klaar!

Tuinwerk op maat

Waar u ook een hovenier voor nodig heeft, met ons kunt u alle afspraken maken die u wilt. Wilt u dat wij tweejaarlijks langskomen voor het voor- en najaarsonderhoud? Of wilt u dat wij tweewekelijks het gras voor u maaien? Alles kan! We komen graag bij u thuis langs in Volendam om de situatie te bekijken en uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand hiervan doen we u graag een goede aanbieding!

Woont u in Volendam of omstreken en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken zodat we uw situatie komen bekijken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of door onderstaand contactformulier in te vullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606