0299 - 79 92 34

Hovenier nodig in Purmerend?

Hovenier inschakelen?

Woont u in Volendam en bent u op zoek naar een ervaren en professioneel hoveniersbedrijf voor uw tuin? Dan bent u bij De vakman aan het juiste adres. Niet alleen heeft hij al dertig jaar ervaring met tuinonderhoud in de regio Volendam, maar ook is hij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin.

Ontwerp en aanleg

Aan de hand van omgevingsaspecten en uw wensen en behoeften kruipen wij graag achter de tekentafel om voor u een passend ontwerp te maken. Hierna kunnen we overgaan tot de tuinaanleg. Denk aan het inmeten van uw tuin, het grondwerk, het straatwerk en vervolgens de beplanting. Ook voor een vijver of tuinomheining staan onze vakmannen graag voor u klaar!

Tuinwerk op maat

Waar u ook een hovenier voor nodig heeft, met ons kunt u alle afspraken maken die u wilt. Wilt u dat wij tweejaarlijks langskomen voor het voor- en najaarsonderhoud? Of wilt u dat wij tweewekelijks het gras voor u maaien? Alles kan! We komen graag bij u thuis langs in Volendam om de situatie te bekijken en uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand hiervan doen we u graag een goede aanbieding!

Woont u in Volendam of omstreken en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken zodat we uw situatie komen bekijken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0299 - 79 92 34 of door onderstaand contactformulier in te vullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Ons werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Waarom Purmerend Hoveniers?

  • Kwaliteit voorop
  • Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud
  • Moderne machines en technieken

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 34.

Werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Hoofdvestiging