0299 - 79 92 34

Hovenier nodig in Purmerend?

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Iedere tuin begint met een ontwerp, en ieder ontwerp begint met een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Weet u al precies hoe uw droomtuin eruit komt te zien? Of wilt u juist advies over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Dan bent u in Purerend bij De vakman aan het juiste adres.

We komen graag langs om uw huidige tuin te bekijken en met u alle wensen en behoeften te bespreken. Na deze inventarisatie kruipen wij achter de tekentafel om voor u een mooi, creatief en uitvoerbaar tuinontwerp te maken.

Wij staan voor kwaliteit

Wij denken graag met u mee over het ontwerp, zodat uw ideeën worden omgezet in een uitvoerbaar plan dat zorgt voor veel en langdurig tuinplezier. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met reeds aanwezige elementen, de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en begroeiing. Daarnaast is ook de bloeitijd van de beplanting belangrijk om mee te nemen.

Kosten voor een tuinontwerp

Uiteraard zullen we altijd van tevoren met u de kosten bespreken, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. De richtprijzen voor het maken van een ontwerp, inclusief voorstel voor beplanting, zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin.

Woont u in Purmerend of omstreken en wilt u een nieuw tuinontwerp? Maak dan direct een afspraak met onze tuinspecialisten via 0299 - 79 92 34.

Ons werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Waarom Purmerend Hoveniers?

  • Kwaliteit voorop
  • Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud
  • Moderne machines en technieken

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 34.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Hoofdvestiging