0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Iedere tuin begint met een ontwerp, en ieder ontwerp begint met een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Weet u al precies hoe uw droomtuin eruit komt te zien? Of wilt u juist advies over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Dan bent u in Purerend bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres.

We komen graag langs om uw huidige tuin te bekijken en met u alle wensen en behoeften te bespreken. Na deze inventarisatie kruipen wij achter de tekentafel om voor u een mooi, creatief en uitvoerbaar tuinontwerp te maken.

Wij staan voor kwaliteit

Wij denken graag met u mee over het ontwerp, zodat uw ideeën worden omgezet in een uitvoerbaar plan dat zorgt voor veel en langdurig tuinplezier. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met reeds aanwezige elementen, de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en begroeiing. Daarnaast is ook de bloeitijd van de beplanting belangrijk om mee te nemen.

Kosten voor een tuinontwerp

Uiteraard zullen we altijd van tevoren met u de kosten bespreken, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. De richtprijzen voor het maken van een ontwerp, inclusief voorstel voor beplanting, zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin.

Woont u in Purmerend of omstreken en wilt u een nieuw tuinontwerp? Maak dan direct een afspraak met onze tuinspecialisten via 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606