085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Iedere tuin begint met een ontwerp, en ieder ontwerp begint met een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Weet u al precies hoe uw droomtuin eruit komt te zien? Of wilt u juist advies over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Dan bent u in Purerend bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres.

We komen graag langs om uw huidige tuin te bekijken en met u alle wensen en behoeften te bespreken. Na deze inventarisatie kruipen wij achter de tekentafel om voor u een mooi, creatief en uitvoerbaar tuinontwerp te maken.

Wij staan voor kwaliteit

Wij denken graag met u mee over het ontwerp, zodat uw ideeën worden omgezet in een uitvoerbaar plan dat zorgt voor veel en langdurig tuinplezier. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met reeds aanwezige elementen, de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en begroeiing. Daarnaast is ook de bloeitijd van de beplanting belangrijk om mee te nemen.

Kosten voor een tuinontwerp

Uiteraard zullen we altijd van tevoren met u de kosten bespreken, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. De richtprijzen voor het maken van een ontwerp, inclusief voorstel voor beplanting, zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin.

Woont u in Purmerend of omstreken en wilt u een nieuw tuinontwerp? Maak dan direct een afspraak met onze tuinspecialisten via 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606