0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Tuinman nodig?

Wilt u graag een mooie en goed onderhouden tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd om te tuinieren? Dan biedt een tuinman uitkomst! Voor welke tuinwerkzaamheden u ook een tuinman zoekt, bij de door ons aangedragen professional bent u altijd aan het juiste adres! We horen graag wat uw wensen zijn en doen u dan een goede aanbieding.

Voor al uw tuinwerkzaamheden

Of u nu deels zelf uw tuin wilt doen en alleen bepaalde onderdelen wilt uitbesteden of dat u uw gehele tuinonderhoud aan ons over wilt laten: het kan allemaal! De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  • Onkruid wieden
  • Gras maaien
  • Snoeien
  • Nieuwe beplanting
  • Boomverzorging
  • Vijveronderhoud
  • Renovatiewerkzaamheden

Als hovenier hebben we bovendien jarenlange ervaring in ontwerpen en aanleggen van verschillende tuinen, compleet met zwemvijver, bestrating, beschutting en beplanting. Wat voor tuinprobleem u ook heeft, wij bieden als tuinman voor iedere situatie een goede tuinoplossing! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten als tuinman in Purmerend? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0800 255 3733 of door uw bericht achter te laten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606