0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Boomverzorging in Purmerend

Goede boomverzorging is een belangrijk onderdeel van iedere mooie tuin. Veel mensen hebben het misplaatste idee dat je geen zorg hoeft te dragen voor bomen. Je hoeft een boom inderdaad niet te bewateren, – door zijn diepe wortels is hij hier eigenlijk altijd van verzekerd – maar zeker bij jonge bomen is het goed om een oogje in het zeil te houden. In Purmerend en omgeving kan de door ons aangedragen professional u helpen bij de fijnere kneepjes van boomverzorging. Ook voor de vruchtgroei is het namelijk zeer belangrijk dat uw boom goed wordt onderhouden.

Voordelen van boomwerk

Bomen hebben een sterk zelf-reddend vermogen. Soms is het echter wel noodzakelijk dat ze een steuntje in de rug krijgen. Zorg er bij jonge bomen bijvoorbeeld voor dat ze genoeg licht krijgen en dat ze niet overwoekerd worden door klimop, paddenstoelen en andere houtaantasters. de door ons aangedragen professional heeft in Purmerend vakmannen in dienst die alle benodigde kennis hebben van boomverzorging, zoals kroonverzorging, snoeien, vellen en kroonverankeringen. Bovendien maken wij gebruik van moderne apparatuur en technieken, waardoor we ook op zeer effectieve wijze uw boom kunnen kappen, versnipperen en de achtergebleven stronk weg kunnen frezen.

Boom kappen in Purmerend

Soms is het noodzakelijk een boom te kappen. Staat een boom uw zonlicht in de weg, is de boom ziek of wordt de boom te groot voor de omgeving? Dan kunt u de door ons aangedragen professional uit Purmerend inschakelen voor het kappen. Ga nooit zelf aan de slag met het kappen van een boom, want dit is erg gevaarlijk werk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw omgeving. Wij kunnen bomen op de lastigste plekken voor u kappen, ook wel rooien genoemd. U heeft hier vaak wel een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of er in uw situatie een vergunning vereist is. Uiteraard kunnen wij u hier ook bij helpen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606