0299 - 79 92 34

Hovenier nodig in Purmerend?

Boomverzorging in Purmerend

Goede boomverzorging is een belangrijk onderdeel van iedere mooie tuin. Veel mensen hebben het misplaatste idee dat je geen zorg hoeft te dragen voor bomen. Je hoeft een boom inderdaad niet te bewateren, – door zijn diepe wortels is hij hier eigenlijk altijd van verzekerd – maar zeker bij jonge bomen is het goed om een oogje in het zeil te houden. In Purmerend en omgeving kan De vakman u helpen bij de fijnere kneepjes van boomverzorging. Ook voor de vruchtgroei is het namelijk zeer belangrijk dat uw boom goed wordt onderhouden.

Voordelen van boomwerk

Bomen hebben een sterk zelf-reddend vermogen. Soms is het echter wel noodzakelijk dat ze een steuntje in de rug krijgen. Zorg er bij jonge bomen bijvoorbeeld voor dat ze genoeg licht krijgen en dat ze niet overwoekerd worden door klimop, paddenstoelen en andere houtaantasters. De vakman heeft in Purmerend vakmannen in dienst die alle benodigde kennis hebben van boomverzorging, zoals kroonverzorging, snoeien, vellen en kroonverankeringen. Bovendien maken wij gebruik van moderne apparatuur en technieken, waardoor we ook op zeer effectieve wijze uw boom kunnen kappen, versnipperen en de achtergebleven stronk weg kunnen frezen.

Boom kappen in Purmerend

Soms is het noodzakelijk een boom te kappen. Staat een boom uw zonlicht in de weg, is de boom ziek of wordt de boom te groot voor de omgeving? Dan kunt u De vakman uit Purmerend inschakelen voor het kappen. Ga nooit zelf aan de slag met het kappen van een boom, want dit is erg gevaarlijk werk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw omgeving. Wij kunnen bomen op de lastigste plekken voor u kappen, ook wel rooien genoemd. U heeft hier vaak wel een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of er in uw situatie een vergunning vereist is. Uiteraard kunnen wij u hier ook bij helpen.

Ons werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Waarom Purmerend Hoveniers?

  • Kwaliteit voorop
  • Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud
  • Moderne machines en technieken

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 34.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Purmerend, Volendam, Middenbeemster, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp.

Hoofdvestiging