085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Purmerend

Boomverzorging in Purmerend

Goede boomverzorging is een belangrijk onderdeel van iedere mooie tuin. Veel mensen hebben het misplaatste idee dat je geen zorg hoeft te dragen voor bomen. Je hoeft een boom inderdaad niet te bewateren, – door zijn diepe wortels is hij hier eigenlijk altijd van verzekerd – maar zeker bij jonge bomen is het goed om een oogje in het zeil te houden. In Purmerend en omgeving kan de door ons aangedragen professional u helpen bij de fijnere kneepjes van boomverzorging. Ook voor de vruchtgroei is het namelijk zeer belangrijk dat uw boom goed wordt onderhouden.

Voordelen van boomwerk

Bomen hebben een sterk zelf-reddend vermogen. Soms is het echter wel noodzakelijk dat ze een steuntje in de rug krijgen. Zorg er bij jonge bomen bijvoorbeeld voor dat ze genoeg licht krijgen en dat ze niet overwoekerd worden door klimop, paddenstoelen en andere houtaantasters. de door ons aangedragen professional heeft in Purmerend vakmannen in dienst die alle benodigde kennis hebben van boomverzorging, zoals kroonverzorging, snoeien, vellen en kroonverankeringen. Bovendien maken wij gebruik van moderne apparatuur en technieken, waardoor we ook op zeer effectieve wijze uw boom kunnen kappen, versnipperen en de achtergebleven stronk weg kunnen frezen.

Boom kappen in Purmerend

Soms is het noodzakelijk een boom te kappen. Staat een boom uw zonlicht in de weg, is de boom ziek of wordt de boom te groot voor de omgeving? Dan kunt u de door ons aangedragen professional uit Purmerend inschakelen voor het kappen. Ga nooit zelf aan de slag met het kappen van een boom, want dit is erg gevaarlijk werk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw omgeving. Wij kunnen bomen op de lastigste plekken voor u kappen, ook wel rooien genoemd. U heeft hier vaak wel een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of er in uw situatie een vergunning vereist is. Uiteraard kunnen wij u hier ook bij helpen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606